Name

Simon Alexander Heiberg

About

Jeg er en mand på 28 år som blev arkitekt fra Kunstakademiets Arkitektskole d. 6 juni. Jeg har taget min kandidat på afdelingen KTR "Kulturarv, Transformation og Restaurering." Jeg har igennem hele mine uddannelse fokuseret på arkitektur i den menneske nære skala, samt på transformationen af eksisterende bygninger.

Jeg besidder et stort overblik, uforlignelig evne til at holde hovedet koldt og fokusere på det væsentlige i en problemstilling.

Jeg brænder for; at fantastisk arkitektur ikke kun skal være storslåede nye bygninger, men også kan findes i de bygninger vi bruger mest, således at alle mennesker får glæde af det funktionelle og fantastiske i gennemtænkt design og arkitektur.

Jeg har erfaring med tværfagligt samarbejde, herunder inddragelse og hensyntagen til de forskellige brugergrupper i forbindelse med renovering af pleje og institutionsboliger fra KEjd, og har derigennem arbejdet med bygningsreglementet, SBI og myndighedsgodkendelse. Mit fokus har igennem mit studie og praktiktid været arkitektur i menneskehøjde og med en social bevidsthed, og det brænder jeg for at arbejde videre med.

Jeg har både i min praktiktid, og bagefter som projektansat hos Kant Arkitekter arbejdet med renoveringer, generelle såvel som energimæssige, og med tilbygninger.

Jeg er pligtopfyldende og struktureret. Jeg arbejder hurtigt, præcist, og er særligt god til organisering og time-management.

Programmæssigt arbejder jeg flydende i AutoCAD (med bips), office pakken, Adobe pakken og SketchUp med vray. Yderligere har jeg erfaring med Revit og er generelt yderst lærenem indenfor IT.

Privat bor jeg med min kone og vores 2 piger på 5 og 8 år i København.

Specialties

  • Architecture
  • furniture design
  • industrial design
  • photography